Alla inlägg under augusti 2010

Av henkos - 5 augusti 2010 17:26

Okej, nu är det så här jag ska börja mitt nya liv. Allt annat är super bra och jag har världens bästa liv för mig. Men efter att ha klämt ut en prinsessa så är ju inte kroppen som den var tiden före. Gör mig absolut ingenting, förändringar är bra. Men, igen, jag vill kunna göra mig fin lite då och då. Fin för kärleken där hemma, fin för min egen skull. Er andra skiter jag ju inte lite i hihihi Ja så min plan nu är ju att jag bara ska äta godis, som kanske sen blir nyttigt gott, på lördagar. Röra på mig en timme varje dag på ett eller annat sätt. så till slut kanske man blir fin :)


Så vad säger ni? det är väll bara att sätta igång. Jag ska BARA äta upp min godispåse och dricka upp min cola, sen börjar jag :)

Av henkos - 5 augusti 2010 13:41

Jag och gumman har varit på stan och tagit en fika med yvette, vi var på rost, eller rusta som jag fick för mig att det heter (lite trött i huvudet kanske hehehe), och jag tog en riktigt god kladdkaka. Så gick det med mitt sluta äta socker hehehe


Sen blev det en snabb sväng förbi lekparken och träffade min gamla lärare från mellan eller högstadiet. Berättade om att jag kommit in på ekonomlinjen och hon sa att det såg man redan på mig när jag var liten att ett sånt jobb hade passat mig jätte bra. så det var ju super kul att höra :) hon är ju så gullig!


Sen till mamma för att natalie skulle få i sig lite lunch och få prata av sig lite, det är bra att man har sin mamma ibland :)


Nu städa mindre roligt men imorgon är det helg :0)



Yvette ska lära Natalie all bus hon kan och dom är på god väg :) <3  

Av henkos - 5 augusti 2010 07:40

Glömde ju berätta en sak igår :) på morgonen när jag hörde att gullet hade vaknat och gick till sovrummet så mötes jag av en super glad tjej som sa mamma! Men vad är det för underligt med det? det var väl eh kul. jo nu ska jag berätta damen hade tänt lampan! svin nöjd var hon! så det var ju bara att flytta på sängen så att man inte kommer in dit två på natten och lampan är tänd :)


Nu ska jag va med mitt gull som har ett väldigt dåligt humör just nu, alla dessa tänder! hade varit bättre om hela smällen kom på en vecka istället för med en månads mellan rum, eller? det går ju snart över :)

Av henkos - 4 augusti 2010 17:11

Helt seriöst vad är det för fel på mig? Är det något som mammor går igenom efter att barnen fyllt 1, eller är det jätte mycket nu med en massa måsten, eller är det för mycket lycka i mitt liv eller vad fan är det? Jag är påväg att börja gråta hela tiden! jag skojar inte, är det små söta nya små små gulliga bäbisar, säger någon något åt mig att ja men du då eller jag ska göra (och man själv inte är inräknad i det) men det värsta är ju den här reklamen med att i var fjärde familj överlever inte ett barn cancer. så ni kanske förstår varför jag håller på att bli tokig? nä, sluta böla och en klapp på stjärten för lite tur säger jag bara. 


Annars då? har varit på stan idag och handlat mat till pigan och varit förbi jobbet. det var dans där när jag kom in, dom måste väl få lite bättre stämning på kommunen :) sen en sväng förbi rikards pappa och anki som försöker sälja en bil till oss får se vad ekonomin säger om det.


Har hållt på att fundera lite, fick ju dom första kurslitteratur böckerna igår och det verkar verkligen vara ett tungt ämne. redan nu känns det som att fan undra om man kommer klara av att jobba samtidigt för jag vill verkligen inte skita i den här chansen utan verkligen ge 100. men det är ju det hejdå jobbet betyder hejdå huset. och det känns ju inte heller så kul.


nu fortsätta jobba. 3/4 sen helg wiiiii

Av henkos - 3 augusti 2010 17:42

Idag har vi bjudet Henri och Madde på middag :) som vanligt så gör jag allt i sista sekunden så maten blev färdig 16:20 tio minuter före jag skulle på jobbet än kl 4 som planen var från första början. Men det var super trevligt iaf, och det är ju som det som är meningen med middagarna inte att laga mat för det är då inte lika trevligt det inte hihihi

Men iaf denna gång valde jag att göra mat som natalie också kan äta och tro det eller ej det är svårt att göra något som inte får innehålla ägg, mjölkproteiner eller röda grönsaker. gjorde fiskgratäng och jag insåg att nej nu är det bara att börja leta recept! okej det var inte äckligt men det blir så otroligt stor skillnad när man inte har med mjölk och ägg. och man som funderar lite över vad man har i munnen :) men iaf har någon tips på nå bra barnmats sidor?

Av henkos - 3 augusti 2010 13:08

Så nu har jag hämtat ut mina två första böcker. företagsekonomi 100, tunga är dom också väger ett ton :) men nu börjar verkligheten knacka på dörren, studierna börjar snart wiiiiii :) har dock en bok kvar att fixa, principles of marketing. en riktig jävel till bok, först så finns den inte att beställa på någon bokhandel, finns många olika man kan beställa men inte den vi ska ha. så då beställde jag den begagnad och när tjejen skickade upp den så kom den bort med posten, tur att jag slapp betala för den :) men nu andra boken jag hittat så vill pip ha mer än vad boken kostar ny. men vad gör man? måste ju ha den. tur att det är något man verkligen vill läsa annars hade det inte varit så värt det :)


Söta lilla syster var förbi en snabbis, där vid halv tolv och frågade om vi vaknat precis. hallå varit på promenad, en sväng på stan och lekparken nog var det ett tag sedan vi steg upp :) fick lite fika iaf och det är ju alltid gott :) man märker att vi e syskon, förutom att folk säger att vi är väldigt lik varann så älskar vi båda socker :) fast jag lägger inte 7 sockerbitar i mitt te ;)


en sak till har ni märkt att jag svär mycket? måste få bort annars blir natalies 10:e ord fan :/

Av henkos - 2 augusti 2010 19:36

Innan jobbet idag så kom min kära bror Henri förbi och drack lite kaffe och fick sina presenter. Han fyllde ju år här för ett tag sedan :) trevligt med besök och imorgon bli det middag också hoppas han får med sig frugan sin :) okej som rikard brukar säga henna är inte min fru. men man brukar ju säga så ibland :) om man vill....


En liten fundering jag haft, ska jag fixa så de blir lösenord på Natalies bilder? började fundera på alla snuskgubbar som finns och det var ju en lite minde rolig tanke. vad tycker ni?



Av henkos - 2 augusti 2010 12:55

Fixade barnvakt igår och for och plockade hjortron med mamma. trodde vi skulle vara borta en eller två timmar men blev nästan sex timmar. och jag har så ont i mina ben! men snacka om träning! måste ta tag i det snart :) har jag ju sagt i några år men snart jävlar :) men iaf blev en hink med hjortron, en på 10 liter så tror nog att vi klarar oss med det denna vinter, är ju ändå bara jag som äter det i våran familj. trodde aldrig att jag skulle säga det men det var värt det :) är ju så gott.


 Har varit till jobbet idag och sagt att jag börjar plugga nu till hösten. Kommer fortsätta jobba samtidigt så det var inge problem med det. Hoppas bara att jag orkar med det :) hade ju varit fint att slippa ta csn lån.


Måndag igen och ikväll blir det jobb!


  

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards