Alla inlägg den 3 augusti 2010

Av henkos - 3 augusti 2010 17:42

Idag har vi bjudet Henri och Madde på middag :) som vanligt så gör jag allt i sista sekunden så maten blev färdig 16:20 tio minuter före jag skulle på jobbet än kl 4 som planen var från första början. Men det var super trevligt iaf, och det är ju som det som är meningen med middagarna inte att laga mat för det är då inte lika trevligt det inte hihihi

Men iaf denna gång valde jag att göra mat som natalie också kan äta och tro det eller ej det är svårt att göra något som inte får innehålla ägg, mjölkproteiner eller röda grönsaker. gjorde fiskgratäng och jag insåg att nej nu är det bara att börja leta recept! okej det var inte äckligt men det blir så otroligt stor skillnad när man inte har med mjölk och ägg. och man som funderar lite över vad man har i munnen :) men iaf har någon tips på nå bra barnmats sidor?

Av henkos - 3 augusti 2010 13:08

Så nu har jag hämtat ut mina två första böcker. företagsekonomi 100, tunga är dom också väger ett ton :) men nu börjar verkligheten knacka på dörren, studierna börjar snart wiiiiii :) har dock en bok kvar att fixa, principles of marketing. en riktig jävel till bok, först så finns den inte att beställa på någon bokhandel, finns många olika man kan beställa men inte den vi ska ha. så då beställde jag den begagnad och när tjejen skickade upp den så kom den bort med posten, tur att jag slapp betala för den :) men nu andra boken jag hittat så vill pip ha mer än vad boken kostar ny. men vad gör man? måste ju ha den. tur att det är något man verkligen vill läsa annars hade det inte varit så värt det :)


Söta lilla syster var förbi en snabbis, där vid halv tolv och frågade om vi vaknat precis. hallå varit på promenad, en sväng på stan och lekparken nog var det ett tag sedan vi steg upp :) fick lite fika iaf och det är ju alltid gott :) man märker att vi e syskon, förutom att folk säger att vi är väldigt lik varann så älskar vi båda socker :) fast jag lägger inte 7 sockerbitar i mitt te ;)


en sak till har ni märkt att jag svär mycket? måste få bort annars blir natalies 10:e ord fan :/

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards