Alla inlägg under augusti 2010

Av henkos - 24 augusti 2010 12:33

Dagen på dagis har gått jätte bra, natalie har lekt och skrattat och har absolut ingenting att klaga på så det är skönt!

Men men men men det går magsjuka på dagis! ända sen det att jag hörde det så har jag gått och mått dåligt och tänkt att måste jag bajsa eller? ja inbillningssjukan så det heter duga. men nu komer det vara så här i en vecka till det att jag inser att nä jag blev inte magsjuk. Det är som när min underbara sara lyckades få mig att tro att jag hade binnikemask, det kunde man ju inte heller släppa på några dagar.

Snart ska jag ha dejt med Madde och sen blir det att fara och fixa med sovrummet med lilla mamma.


Kram

Av henkos - 23 augusti 2010 18:42

Vad hemskt! då inser man att det är länge sen man har tränat. tänkte att nä nu ska jag boka ett pass och börja mitt nyttiga liv. och så kommer jag inte ihåg mina uppgifter :( illa illa (tror att det är 6månader sen jag var och då tränade jag två gånger på två månader). ska försöka få min lika onyttiga syster att tävla med mig om att bli riktigt nyttig och den som misslyckas får göra något. tråkigt att göra allt själv, så tänkte chokladmästare mot sockersöt det kan ju inte bli annat än riktigt bra det här :D

Av henkos - 23 augusti 2010 18:29

Jag måste bara få berätta. Jag har en så otrolig tur som har min älskling Rikard. Att han orkar med mig. Alltid tusen grejer på gång och när vi äntligen har en lugn stund så ser jag till att det inte är lugnt mer än 20 minuter.  Stackarn försöker lugna ner mig men det går inte. Alltid minst tre grejer åt gången. Jag älskar ju att ha grejer pågång. okej ibland kan det bli lite mycket. men då är han väldigt duktig på att lugna ner mig. Men just i denna stund så har natalie blivit lämnad hos svärmor för där ska vi sova i några dagar för nu så byggs altanen, sovrummet ska få nya tapeter och bastun är som sagt fortfarande inte ens påväg att bli färdig så ett projekt på varje våning. Men jag är fortfarande duktig gör endast det nödvändiga :)

Men ett stort tack till kärleken i mitt liv för att han orkar med min energi. PUSS


Måste fixa till kameran så man kan ta bilder på våra projekt så ni får se :)

Av henkos - 23 augusti 2010 17:40

Kl tio var vi där som planerat inte före eller efter :) hon gömde sig bakom mina ben kollade på alla som kom till dörren för att möta den nya tjejen på stället. Men exakt två sekunder senare hade hon tagit över hela stället. de e lugnt morsan jag har lekt med andra förr, typ. dom första tio minuterna kollade hon ibland att jag var kvar men resten av dom 50 minuter vi var där så hade hade hon glömt bort att jag var där. så jag ser det som ett gott tecken :) men när en timme hade gått så kom hon tillbaks till tryggheten och kollade på en med sina så trötta ögon. Stackarn var helt slut! gissa om man tror att hon kommer sova skönt :) 

Sara och Carola har också första inskolningsdagen med sina små idag. ska bli så kul att höra hur det hat gått för dom.


Love

Av henkos - 22 augusti 2010 20:13

Hade mycket grejer kvar när det var slut men kändes som att jag fick mycket sålt iaf :) typ 500 kr rikare så jag är glad blir nya tapeter till sovrummet :) det var jätte mycket folk första halvtimmen och en av dom första var nog en erfaren loppishandlare med sin midjeväska, eller vad dom heter sån där som hulken går runt med på magen hela dagarna. hmmm om det nu var han tror jag är lite trött nu.

Sen blev det att fara förbi rikards pappa och anki blev bjuden på potatis och fläskfile så gott! Natalie blev så sur när vi skulle fara det är ju så kul att leka där :)

Sen en massa fika för vi firade lilla kia. gott gott :) mamma och pappa hade köpt fin dricka men hälften av sällskapet var typ bakis eller körde bil så var inte så många som drack av det goda.

Nu har gumman somnat iaf och hoppas hon laddar sin batterier ordentligt nu för imorgon är det första dagen på dagiset. jag ska då försöka passa på att göra det :)


Av henkos - 21 augusti 2010 21:45

Igår så var jag och hälsade på min underbara Carola <3 hon hade kommit till stan med lilla sigrid, och hon har blivit så stor sigrid! kändes riktigt konstigt att se sigrid och natalie gå runt tillsammans på gräsmattan :) känns så trist att det går så lång tid mellan gångerna men vad ska man göra? finns ju inte så mycket tid över nå mer efter jobb, barn, hus, äta och lite sex då och då. men dom är så guldvärda stunderna man hinner få med nära och kära :) hade ju en dejt med henne idag också, barnfritt och allt på stan. lite fika och lite handling. att få skicka ut lite pengar från börsen gör en tjej så glad :D 

Blev två glas vin igår och en snabb sväng förbi malin för att snacka skit. sen kom jag hem och la mig och tänkte gud va skönt att rikard har natten nu när hon tjorvat hela veckan under nätterna (mamma såååå trött). Men tror ni inte hon väljer att sova hela natten? men jag fick sovmorgon till nio :) tur var ju det annars hade jag och natalie haft en diskussion om varför hon alltid sover när pappa har natten. hmmm kan du svara på det eller? och natalie tänker är du helt jävla borta jag är typ ba 1 år gammal klart jag inte svarar på det.

Men tillbaks till verkligheten nu, hållt på och fixa till loppisen imorgon. 12-15 på dubengatans festlokal kom och fynda :D

kram på er och ha en bra lördag kväll! <3

Av henkos - 19 augusti 2010 20:06

Har haft en otroligt lugn dag idag. Passat på att vila upp mig nu när natalie är normal igen och ingen ond charmis. så när rikard kom hem så for jag och handlade present till min älskade lilla syster som fyller 20 nu på lördag. kan ni fatta? hon är ju fortfarande fem och jätte liten i mina ögon! <3 efter middan så for jag och natalie till svärmor maria och pratade skit. alltid lika trevligt :) men nu är det slut på vilan och nu ska det antinge in i sovrummet och rivas tapet (råkade hända en liten olycka där igår så jag började riva så det ska målas :)) eller leta efter grejer till loppisen på söndag.


Ha en bra kväll allihopa!

Av henkos - 18 augusti 2010 20:24

Fick ett mejl om en tävling och vem gillar inte tävlingar? :) Man kan vinna en skötväska och den verkar vara riktigt bra! så prova ni också om ni vill. Ni klickar bara på länken nedan. jag ska då tävla och se om jag har turen med mig :)


  


Nu drar vi alltså igång en ny tävling.
Den här gången är det Willvin som sponsrar. Den som vinner kommer att få välja en valfri skötväska från Willvin. Ett pris som är helt fantastiskt! Willvin har de absolut bästa skötväskorna, väskor man kan bära stolt. Praktiska väskor med otroligt smarta förvaringsutrymmen, väskorna är supersnygga och väldigt bekväma att bära. Helt enkelt de bästa skötväskorna!
Det är otroligt roligt att få hålla den här tävlingen. Så super stort tack till Petra och Jenny för det trevliga samarbetet och det fantastiska priset!


”WILLVIN`s målsättning är att erbjuda småbarnsföräldrar genomtänkta och praktiska produkter av hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Snygg design och praktiska lösningar skall vara vår främsta styrka. Oavhängt produkt skall vår kvalitet vara något som vi kan vara stolta över. Vårt bästa säljargument ska vara nöjda kunder”.


Inte nog med att ni vinner en skötväska! Väskan innehåller också skötunderlägg, blöj-/klädpåse i nylon, flaskhållare och zipbag. Hur bra är inte det?
En Willvin:ist är alltid förberedd!



"Jag är med och tävlar om en valfri skötväska från Willvin.
Tävlingen hittar du hos Lindet
och den pågår fram till den 30/8 kl. 20.00
Lycka till!"



Reglerna är enkla:


För en vinstchans:


Kika in hos Willvin och välj vilken väska du vill vinna! Motivera varför!
Berätta vad i skötväskan du inte skulle kunna klara dig utan!
(hudlotion,lypsyl,paraply,snacks, etc. vad är just ditt måste?)
Skriv även namn, e-post och eventuell bloggadress.

 
För två vinstchanser:

Gilla Willvin på Facebook
För tre vinstchanser:




Länka i din blogg med bild och text som du hittar här ovan.
Se till så att alla länkar fungerar.
Skicka med direktlänken till ditt inlägg i kommentaren.


Har du ingen blogg kan du tipsa 5 vänner via mail och skicka en kopia till mig (lindet@hotmail.se).
Berätta i kommentaren att du gjort detta.



Lycka till!

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards