Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av henkos - 16 augusti 2010 19:27

Förstå att hon är så stor! så stor att hon börjar dagis nästa vecka på måndag. vart tog tiden vägen? Innan jag vet ordet av det så har jag själv gått och blivit mormor hahaha nä men gud jag är så glad över allt jag får va med om och dela med henne. Hon är fortfarande mitt lilla mirakel och kommer alltid att vara det! Men iaf nu tillbaks till det där med dagis. Någon annan kommer att ha våran snutt flera timmar fem dagar i veckan och torka hennes stjärt när hon bajsat och trösta henne när hon är ledsen. Detta har jag absolut inget emot. Tror det kommer vara bra för henne. att få träffa andra, leka med andra. Att det inte bara är mamma och pappa som gäller.

Men vad jag kommer att sakna våra mys stunder och att finnas där för henne varje sekund av hennes dyrbara tid. Kärleken till henne är ju så underbar! <3

Av henkos - 16 augusti 2010 17:49

Helgen har varit jättre trevlig! Lördan blev det Nolia i fyra timmar och det fanns hur mycket som helst! ett bra tips är ju att ha pengar så man kan handla :) allt är billigare och det finns något för alla vare sig man vill det eller inte ;) Jag ska då spara så åker jag nästa gång det är i piteå igen så ska dom få massera mina äckliga fötter för en hundring :D och vem går en dag utan att bli hungrig? dom hade sjukt god rökt kött och vet inte vad jag smaknade men det var gott. Efter det här så tog vi husbilen till kalix och träffade marju en snabbis, måste nog ta min familj till Pajala snart och göra en besöksrunda så man får träffa alla var ju så länge sen. Söndan blev det Ikea handlade för 400 kr och det tycker jag är väldigt bra gjort :) brukar annars vara en till 0 där efter men inte :) Men tycker ändå jag fick väldigt mycket för pengarna :)


Borta bra men hemma bäst. Min karl höll på att bli tokig på mig för jag kunde inte låta bli att busa när han försökte kolla sin favorit film på tv hehehe Natalie var då super glad över att se mig så glad på morgonen när hopn vaknade! Hon skulle visa allt och göra allt, tror någon har saknat sin mamma :)

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards