Alla inlägg under oktober 2010

Av henkos - 20 oktober 2010 20:15

Stackars Natalie har hosta :( hon har försökt somna i 40 min nu men hostar bara hela tiden, stackars liten.

Mamma har varit och hälsat på, det var trevligt hon hälsar ju inte på så ofta. så det var ju kul att det blev tvärtom denna gång och skönt att slippa fara ut i snöstormen. Yes ni hörde rätt. Här är det snö, och så mycket så det inte behöver komma nå mer detta år hehehe när jag gick med Natalie till hennes dagis så var det riktigt spännande ett steg fram och sen låg man på backen, nästan iaf :)

Just nu så har jag inte så mycket motivation för plugg, när jag egentligen behöver det som mest! är ju bara nästa vecka kvar sen ska dom här två kurserna vara klar. så någon snälla skicka lite energi i allt kaos!


Kram och godnatt

Av henkos - 20 oktober 2010 17:10

Nu är vårat hem till salu! så om du/ni är intresserad så klicka in på sidan och kom på visning nästa vecka på onsdag kl 17-18.

Ni är så välkommen!

Kram


http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3QHARM1N21JNNRUP

Av henkos - 19 oktober 2010 21:29

Då får jag veta om det gått igenom eller inte, så snälla ni alla håll tummarna för våran del! vi behöver det verkligen nu :)

annars så händer det inte mycket, ni kan rutinerna. skola, äta, mysa och sova :)

Av henkos - 18 oktober 2010 13:25

Fredag morgon satte vi oss i bilen och körde till piteå. Det var jag, hjärtat, lillebror Henri, hans sambo Madde och David. Det blev en kväll med grill, vin ocg en massa spel och det var hur mysigt som helst! och måste säga gud vad jag har saknat Piteå, det var lika fint fortfarande. Men alla ställen är nog fina på hösten, älskar hösten :)

Lördag åkte vi in till Luleå, jag och Madde fick springa runt på stan och shoppa. Eller det var jag som köpte grejer till Natalie men det är ju kul det också :) Middag hela gänget med sällskap av älsade Kia och Elin. Det blev en Kina restaurang som hade 10 kinesiska rätter och sen en massa andra rätter från olika delar av världen. Men mycket viktigt det stod KIna rest..... på Fönstret :) Sen blev det att fara till pontushallen för att kolla på volbeat! oj oj det var så bra! mera mera säger jag bara! kommer fara och kolla fler gånger om man får chansen till det :D

Igår kom vi hem och Natalie var lite små sur men gör inget för har saknat henne så mycket så spelade ingen roll hur sur hon var för pussar fick hon iaf :)

Nru är man i skolan igen och har hunnit ganska mycket men mycket kvar att göra så det är bara att fortsätta, tur att det är så kul :)


Hoppas ni också haft en jätte bra helg!


Kram

Av henkos - 14 oktober 2010 12:30

Ser ni burkarna i bakgrunden? Min kära vän Fija är så snäll så hon har köpt cola åt mig så jag inte ska somna hahaha

Men nu är jag själv här och ska kämpa vidare, men de ska nog inte vara några problem är ju bäst hehehe eller inte men jag lär mig :)

Av henkos - 14 oktober 2010 12:29

 
Av henkos - 14 oktober 2010 12:17

Yes imorgon åker vi iväg till piteå för en trevlig dag och natt för att sen fara till luleå på lördag och kolla Volbeat! gud vad jag har längtat! har velat se dom i två år nu och nu får jag det wiiiiii och så har man ju super trevligt sällskap också så kan ju inte bli bättre än då här :)

Var och testade kläder hos syrran igår och jag kan säga att oh fan hur gick det här till, inte riktigt samma kropp som innan jag fick Natalie hahahaha men de ska vi få ordning på :) har promenerat till dagis och skola i tre dagar nu :) alla små grejer kommer nog ge resultat om några år :D

nu ska jag plugga som bara den! min glada överraskning igår att jag hade mindre att göra i företags ekonomi försvann när jag insåg att jag hade två kapitel mer att läsa på kotler än vad jag trott :( men men det fixar vi :)


ha en bra dag!


Av henkos - 13 oktober 2010 08:52

Idag har gumman vaknat kl fem så kul att få stiga upp vid den tiden, men jag hade ju fått sova största delen av natten så jag är ändå ganska pigg :)

Nu är jag i skolan och ska börja plugga så mycket att göra så fattar inte varför jag sitter här. Internet är dåligt :) Men en glad överraskning insåg precis att jag fick två kapitel midre att göra för att jag redan gjort dom :D gissa glad man blev!

Idag kommer yvette förbi och sen rikards mor för planering av gummans helg hos henne.

en toppen bra dag med andra ord, hoppas ni också får det :)


Kram

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards