Alla inlägg under mars 2011

Av henkos - 9 mars 2011 19:18

Få se vad har hänt idag? pluggat, sovit en timme på dagen och sen fick vi besök av bror och Madde :) Kul att dom tittade förbi och var sociala. Vi åt hemma gjord glass och drack lite varmdryck. så där mysigt. detta hade ju kunnat vara en bra avslutning på den här kvällen men ska försöka kämpa mig igenom hela kapitlets övningar som jag inte förstår ett skit av och det är ju som därför det tar så lång tid att göra det. börjar bli bråttom för har examinationsarbeten som ska in på det typ snart :)


  

Natalies snäll morbror och Madde köpte med en sån här åt natalie från Ikea, passar utmärkt för henne som tycker om att måla :)


Av henkos - 9 mars 2011 10:25

Vad är skillnaden som gör skillnaden?

 

För att få ett rikare liv ska man få balans i kropp, själ och ekonomi(tid och pengar). Det är ju faktiskt så att det inte är smart eller sant att man bara kan prioritera en sak. Allla människor med miljoner på kontot har väll inte cancer?

 

Varför målen inte händer i ens liv är för att det funkar. Livet funkar tills hjärtinfarkten kommer.

 

Vägen till rikedom är inte hur utan varför.

 

Är du villig att göra det 95% inte gör i 5 år och ha det 95% inte har om 5 år? Låt inte grannarna bestämma över dig.

 

Det största misstaget man kan gör är att inte ta chansen.

 

Ställ de rätta frågorna till hjärnan. Den funkar så bra så att den svarar på alla frågor du ställer. Så varför ta dom dåliga när man kan ta dom bra?

 

De är inte fullt på toppen. borsta av misstagen och fortsätt framåt!

 

Kunskap+Attityd=Kompetens

 

Kan man åka till månen så klarar man av detta, ditt mål.

 

Det är bara du som kan ändra din attityd genom din resa.

 

Inspiration är en färskvara, som mat. Låter du den smälta så blir det bara skit av det.

 

Var inte den som vaknar på morgonen för att du inte dött under natten.

 

Så min älskade vän, nu har du fått ta del av det jag lärde mig under föreläsningen med Charlie Söderberg, och se du har redan sparat 250 kr nu när du slipper gå på den när jag berättat vad den handlar om ;)

Av henkos - 8 mars 2011 21:49


Denna dag fortsatte väldigt bra kan jag då säga :) vi for och hälsade på linda, jonas och t-l efter middan och hade en mysig stund :) det var allt för länge sen sist. men man blir lite dålig på sånt där speciellt när man fått barn och hela kalaset :)

Natalie ville ge allt till t-l och hon blev inte alls sur när jag satt där bredvid och lekte med henne :) hon har nog märkt att hon inte blir av med sin mamma så lätt :)

Nä efter att hållt på och fixat med foton i två timmar nu så tar jag natt nu och ska förhoppningsvis sova till längre än fem.


God natt vacker!

Av henkos - 8 mars 2011 12:09

Idag har jag och min kära vän fija varit och fikat på safari. det var sååååå gott! och skönt att göra annat än att prata 1+1 och läsa hela dagarna. Vi kom in även på planen att ha en liten scrapbooking kväll, hade varit så kul för sen det att jag började det här programmet så har jag inte gjort något, både mitt 2009 och 2010 album lyser med sin frånvaro så nä det var verkligen kul att få tillbaks lusten att börja igen och imorgon ska jag och när man talar om trollen för nu ringer hon fija fara och kolla in de lilla mysiga stället på kyrkogatan och se om det finns något nytt som kan vara kul att hitta på något med :)

Nä nu ska jag fortsätta plugga :) inspiration tog tag i vardagen och skakade till det lite men nu är tankarna där dom ska vara igen :) Hoppas du får en super bra dag så hörs vi imorgon!


Love!

Av henkos - 5 mars 2011 17:43

hmm precis skrivit ett långt inlägg men natalie har kommit på hur man tar bort det med foten, så försöker skriva snabbt här nu innan hon lyckas igen :)

Lördag är bra dagar, de flesta är lediga och sociala. Man gör sånt man annars inte har tid med. Jag började dagen med att plugga 4 timmar och natalie for till sin farmor och myste.

Efter det så for vi till min mamma och pappa för att träffa mina släktingar från finland som kommit och hälsat på. Man träffar alla allt för sällan och ska nog försöka övertala min mamma att åka dit en vecka till sommaren. Hade även velat fara till finland här snart för att träffa min mormor. Känns lite tufft att säga men man vet aldrig när den sista dagen komme och man vill ju gärna inte gå och skjuta upp allt hela tiden. Men min tolk verkar inte vara så sugen på att åka.

Imorgon ska vi iaf försöka att mysa hela dagen.

Hoppas du har en bra helg!  

Av henkos - 4 mars 2011 09:01

jag trodde jag var döende, var hela tiden två sekunder från att ringa akuten och be dom skjuta mig. Det gjorde så sjukt ont! tappade nästan hela synen, yrsel, illamående och en smärta som gjorde att jag satt på soffan och grät. halva kroppen var helt borta. Ju mer Natalie skrek destå mer svimfärdig och illamående blev jag. När vi väl lyckats få henne att förstå att nu måste hon vara med pappa så lyckades jag smita in i sovrummet släcka lampan lägga mig och stoppa en kudde på huvudet. kändes underbart fast smärtan fanns kvar, men direkt jag ens försökte lyfta på huvudet en cm så kom allt tillbaks. efter lite sömn så kändes det lite bättre och ännu idag så har jag lätt huvudvärk och en kropp som har en känsla av att man haft feber och den håller på att bli bättre. Kan säga att det är det värsta jag varit med om och förstår varför folk låser in sig direkt dom får migrän.


Natalie är fortfarande små dålig, inte lika mammig men nu får i hoppas att maten vill stanna kvar i kroppen lite längre än 2 minuter.


JA och så var vi ju på den där föreläsningen med charlie och den var så sjukt bra! Tyckte även min syster så då var det verkligen bra för intresset fanns väll inte riktigt där från första börja :) nä nu ska jag och lill flisan sjunga lite och jag ska försöka glömma att jag inte kunnat göra eller kommer inte kunna heller för den delen plugga på hela veckan och att tenta pluggandet för de två kommande tentorna känns ganska så omöjligt nu!

Av henkos - 1 mars 2011 21:38

Japp efter att ha gått och varit rädd i flera månader så är magsjukan här på riktigt. Okej rikard hade ju nå endags anfall med en spya men nu är lilla <3 sjuk! gör så ont i hjärtat att se ens lilla älskling sjuk. Nu förstår jag varför hon gått och varit så gnällig och mammig i flera dagar. tur att man har tvättmaskin! Men iaf det var ju skönt att få veta vad som var fel för jag blev nog lite galen av ovetandet. Irriterad på henne, fast jag vet att det blir så fel för hon vill ju bara visa att något är fel, sur på människorna runt omkring som inte förstår och sur på dom som förstår. ja men nu är det lugnt nu vet jag, hon var påväg att bli magsjuk. stackars gumman. och nu är man den samma lyckliga igen, tycker inte alls om att gå runt och veta att det är något men vad???????? visst kan det göra en galen?

Hur har din dag varit? har du fått göra något spännande?


Natti natt!

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards