Alla inlägg under september 2010

Av henkos - 18 september 2010 20:01

Haft min första vecka på jobbet idag, och en av dom sista fick veta att jag kommer få sluta på jobbet om två månader. tur i oturen för jag ligger sjukt mycket efter på plugg sidan för att jag jobbat natt. så jag kan inte göra båda :(

Men vet ni vad jag kan göra? jag kan njuta av att min underbara sara och familj är här! som jag har längtat så nu får ni inge mer än detta denna gång för nu blir det mys!

Av henkos - 14 september 2010 20:14

Sorry men detta kommer nog inte vara min bästa vecka för att ha annat än jobb, plugg och familj. Yes ni hörde rätt. Jobbar natt, plugga, ha natalie helt själv (rikard har kurs till 8 på kvällen denna vecka) . Det var verkligen sämsta starten för att känna efter om man pallar att jobba samtidigt för jag är helt slut och det är eh tisdag! nästa vecka på lördag har jag en ledig dag igen. Så tack för mig för denna vecka så hörs vi lite senare :)


Hade bra! Kram <3

<3

Av henkos - 12 september 2010 20:53

  

Älskade bus! det regnade idag och vem älskar inte regn? :D

Av henkos - 12 september 2010 18:01

Igår så var vi hemma hos oss och grillade gott och drack öl :) fin besök av Fredrik, Fija, Ante och Orm. en riktigt mysig kväll :) kan man säga mysig? men ja tyckte det inge stress någonstans, hade vänner hemma och spelade spel. Sen kom grannen också förbi och det var ju en trevlig överraskning :)

Idag varknade jag vid åtta städade hela huset så pigan inte skulle misstänka att mamma varit lite glad i burken igår ;) fast då kanske man borde städa oftare så hon inte kommer på mig :D När gumman vilat så for vi till Rikards mormor och hälsade på. och hon hade precis gjort bröd och det var så gott!

Nu har helgen tagit slut för min del skolan ville komma hem igen så kunde ju inte annat än säga välkommen hem raring :)


Av henkos - 11 september 2010 19:24

Dricker öl med goa vänner!!!! så härligt :)

Av henkos - 10 september 2010 08:56

Nu äntligen är härliga fredag här, gud vad jag har saknat min vän fredag! det betyder att jag ska plugga några timmar (vilket jag inte kommit igång med som ni märker ;)) fara hem och äta lunch och sen hämta Natalie från dagis för att göra absolut ingenting under hela helgen! visst låter det underbart :)

Igår så fick Jonas och Linda en liten tjej! Grattis till den nya familjen! Hon är så liten och fin, kan inte alls komma ihåg att Natalie varit så liten! :) Men en sak vet jag och det är att den där känslan man har när den lilla kommit till världen är då den bästa och mysigaste känslan!

Av henkos - 9 september 2010 13:35

Så här går det när man har med sig datorn till skolan. Man tänker jag ska bara.... men det är ju faktiskt så att man får lite mer energi när man inte behöver sitta varje sekund med arbetet. det är så att jag har fått en uppgift att skriva om lokaliseringspåverkande faktorer, och vad finns i stan om inte lk som vill det ena och det andra och vi får le och säga okej så då skriver vi om det. hur jävla lätt var inte det då? en halvtimme tre rader :(

denna helg ska jag vara helt ledig! jag ska mysa och pussas med min familj som jag saknar så mycket. tänk vilken tur jag har som har dom. dom är verkligen mitt allt.

<3

Av henkos - 7 september 2010 19:30

Så äntligen har allt lugnat ner sig, den sjukt tunga engelska boken är mycket lättare att läsa, blivit klar efter 5-6 timmar/dag denna vecka så skönt att man får andas ut mellan varven :) har även intervjua pappa idag om hans företag. Riktigt snällt av honom att ställa upp. jag är verkligen stolt över min pappa. tänk att han har lyckats så bra så att han är vd i ett företag. Men det är som han säger så länge man har mål så gör det allt lite lättare :) <3

Idag har vi fått bort soppåsarna från fönstrerna i sovrummet, det blev träpersienner för att kunna öppna garderoberna :) inte lika mörkt men mycket bättre än påsar och förhoppningsvis blir man lite piggare på morgonen ;)

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards