Alla inlägg den 2 juni 2011

Av henkos - 2 juni 2011 20:30

Jahapp vad har hänt idag då? haft besök av svärmor, Natalie ville inte alls att hon skulle sluta läsa sagor för henne och var otroligt sur när hennes kära farmor hade gått. Fast hon är lite små söt ändå hon har ju som sagt lärt sig att säga tutte och vi ville ju självklart att farmor skulle få höra det och hon vägrade! men direkt farmor stängde dörren så kom det tutte tutte tutte tutte tror hon sa det hela tiden under ett par minuter :)

Får se om det blir någon semester för natalie imorgon ser ut att det lutar åt hållet stanna hemma men sen vet man inte var man ska dra gränsen? annars har hon 37 och nu har hon 38, vad gör man?? hon är ju inte slö heller full av energi, tänk om man var läkare och kunde svaren på alla funderingar :)

Rikards bror har varit lika snäll som alltid och ställt upp för oss och tagit ner vårat skrot till källaren, tusen tack! kanske vi får ordning på det här stället snart, Natalie fyller ju år på torsdag och tanken är att vi ska ha kalas för tjejen då :)


Nä nu kväll.


Love

Av henkos - 2 juni 2011 11:37

µiµiµiiiµvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvuuuuuuuu


Natalies tur idag att säga hej till dig :) hoppas du förstår hennes språk om inte så kanske du har ett barn där hemma som kan hjälpa dig?


Natalie har fortfarande feber så man ser hur det blir med hennes resa imorgon. Ser mörkt ut just nu :( Det är nog inte meningen att hon ska vara borta från mig, förra gången hon skulle åka iväg med maria så blev hon sjuk. Det har gått tillbaka till varannan vecka igen hon fick ju vara frisk en månad här för ett tag sedan och det gjorde gott i själen för hela familjen.


Nu min vän ska jag gå och göra lunch till familjen, blodplättar. Hör hur alla som inte alls gillar blod säger usch kräk kräk. Men tänk vad tråkigt om alla hade varit likadana och med samma smak :)


Kram

Presentation


Har ett underbart liv med min underbara sambo och dotter.

Kommit in på en Ekonom utbildning som startar nu till hösten :)

Tycker själv att jag inte pratar allt för mycket, men en sak är då säkert att jag har mycket att berätta :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards